Kontakt

Storytelling

Inspirerende gå-hjem-møde i Rejsestalden mandag d. 8. april kl. 14-16

Bliv klogere på storytelling og de sociale medier. Mød Emil, Business Developer & Digital Specialist fra Volume, og Asger, der arbejder med at udvikle kreative idéer og digital eksekvering. Vi slutter af med at udveksle erfaringer og slukke tørsten med en fyraftensøl.

Billetter koster 100 kroner. Køb billet.

Emil arbejder til daglig med planlægning, kreativ udvikling og eksekvering af markedsføringskampagner hos bureauet VOLUME. Her har han bl.a. arbejdet med Sundhedsstyrelsen og Dansk Lives Music Against Drugs-kampagne, projektet Musikmetropolen og Nordisk Kulturfonds støtteprogram Puls. Udover det har han arbejdet på Microsofts kampagne med sangerinden Mø og med kampagner og projekter for IBM, JBS, Hi-Fi Klubben m.fl. Emil har desuden tidligere arbejdet med publikumsudvikling for blandt andet Frost Festival og Det Musiske Hus og underviser i koncept- og idéudvikling på Innovative Music Management.

Asger arbejder til dagligt med at udvikle kreative ideer og digital eksekvering på en bred vifte af kampagner såsom Sundhedsstyrelsen og Dansk Lives ‘Music Against Drugs’-kampagne, workshopforløb for Musikmetropolen og Roskilde Festivals adfærdskampagne ‘Orange Together’. Han har 10 års erfaring fra livemiljøet, som founder og musikchef for Wonderfestiwall på Bornholm og har desuden arbejdet som manager, arbejdet med produktion og afvikling på Roskilde Festival, Frost Festival m.fl. og siddet i bestyrelsen på Spillestedet Stengade. Asger har tidligere arbejdet som Digital Strateg og PR Specialist hos bookingagenturet Nord Booking, hvor han arbejdede med digital optimering og online markedsføring for bureauet og dets artister, herunder Rasmus Seebach, Burhan G og Aqua m.fl.

Emil, Volume

Arr: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

10. december 2018
Vi ses i 2019!

Kalender

14. november - 21. december 2018
Dynamisk motivverden indtager Rejsestalden
13. december 2018 17:30 - 19:30
Åben Stald - december
18. december 2018 17:00 - 18:00
Valg til Rejsestaldens bestyrelse

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2019/Storytelling