Kontakt

Juletræstænding i Jægerspris

Juleaktiviteter for folk i alle aldre i og omkring Rejsestalden søndag d. 27. november kl. 11 - 17

 

Det foreløbige program:

Kl. 11-17 Besøg Jægerspris Turistinformation og Kulturhuset Rejsestalden, se udstillingen af keramiker og billedkunstner Nana Andersen i Staldbåsene.

Kl. 11-16 Café Danner har åbent og serverer julemad, julegodter m.m. Der er salg fra butikken af bl.a. kunsthåndværk fra Højagergaard og der sælges også juletræer og pyntegran for Stiftelsen.

Kl. 13-17 Julebazar. Fra teatersalen på Slotsparkens Friskole stråler lyset ud gennem vinduerne. Der er lys i juletræet og duften af gran og julebag breder sig. Kom indenfor på den hyggelige skole, hvor teatersalen vil danne rammen om en stemningsfuld julebazar med små boder, der bl.a. sælger hjemmebag, hjemmelavede bolsjer, gran, dekorationer m.v. Tag familien med og kom i julestemning. Ønsker du en bod - kontakt skolen på tlf. 30 23 20 58. Arr.: Slotsparkens Friskole. 

Kl. 14-17 Julecafé i Vognporten. Æbleskiver, gløgg og andre lækkerier. Arr.: Jægerspris Netværk.

Kl. 14 ”HJÆÆÆLP, julemanden er blevet væk” – Vær med til at finde julemanden på en hyggelig gåtur i Slotshegnet for hele familien. Følg de røde drilske nissespor og måske møder du de søde skovtrolde… Vi går i samlet flok fra Rejsestalden kl. 14.00. Ingen tilmelding. Arr.: Rejsestalden.

Kl. 14-15 Fernisering i Rejsestalden - Nana Andersen udstiller malerier og keramik. Rejsestalden byder på et glas. Arr.: Rejsestalden.

Kl. 15.30 Eleverne fra Slotsparkens Friskole synger på Rejsestaldens udendørs-scene. Arr.: Slotsparkens Friskole.

Kl. 15.45 JAS optræder på Rejsestaldens udendørs-scene med smagsprøver fra årets juleforestilling ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”. Arr.: www.jas-teater.dk

Kl. 16 Juletræet tændes. Hvis ikke nissen driller... Det er traditionen tro Valter Simonsen fra JAS, der tænder juletræet.

Kl. 16.10 Slikposer til de første 400 børn. Arr.: Jægerspris Netværk.

Mange af butikkerne i Jægerspris by holder åbent med gode tilbud.

Sponsorer: • Juletræet bliver leveret fra Nordskoven af Kong Frederik Den Syvendes Stiftelse • Lyset på juletræet er sponseret af Jægerspris Netværk • Kran og kørsel af juletræ varetages af Bredahl Kristensen ApS • Lift til juletræ står Bang Nielsen for. Tak til alle!

Arrangør: Jægerspris Netværk og Kulturhuset Rejsestalden

Kalender

25. oktober - 23. november 2017
Keramik skabt af temperatur, reduktion og oxidation.
22. november 2017 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
23. november 2017 19:00 - 21:30
Foredrag om 800 kilometers pilgrimstur

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2016/Juletraestaending